I am aware that I am less than some people prefer me to be, but most people are unaware that I am so much more than what they see.

lørdag den 31. december 2011

Godt nytår til jer alle derude

Ja så lakker 2011 mod enden.. og det er jo både dejligt og vemodigt på samme tid.2011 har for mig været et år der har budt på både glæder og sorger.

 • I april måned var jeg en uge på Tenerife med mine forældre og min lillesøster. Jens kunne desværre ikke komme med, da han var i fuld gang med skolen, og ikke bare kunne tage en uges fravær derfra - forståeligt nok men også sørgeligt, da jeg gerne ville have delt oplevelsen med ham! Men vi andre fire havde en dejlig tur... en god måde at fejre mine forældres sølvbryllup året forinden på! :D Og så var jeg jo så heldig at have fødselsdag på turen. Den 11. april blev jeg nemlig 25 år :P Har lige sat 7 billeder fra turen ind herunder (:
Afgang fra Billund mod Tenerife kl 7.00 torsdag den 7. april 2011

Far er spændt på hvad der venter os på vulkanøen :D

Mit hår og noget af en lækker udsigt fra toppen af hotellet :P

Os alle i Loro Parque.. smuk papegøjepark, som bare var SÅ meget mere end det!

Den ene del af poolen.. super lækkert! Og flot havudsigt i horisonten også :D

Mig en aften, klar til at komme ud at spise på en restaurant :D

Super lækker udsigt fra toppen af hotellet..... wow!


 • I maj måned startede jeg på Social og sundhedsskolen i Silkeborg på uddannelsen til social og sundhedshjælper. Jeg kom fra start af i en rigtig god klasse... selvfølgelig er der altid nogle man kan bedre med end andre, men i det store hele en skøn klasse! Fra august til november var jeg så i min første praktik på Solgården i Sjørslev. Et hyggeligt lille plejehjem... det var jeg også glad for (: Og bestod jo heldigvis min praktik med glans :D Fra november til februar (2012) er jeg så igang med skoleforløb 2..
 • I oktober måned blev min elskede Jens færdig med sin uddannelse til kok. Og han kan nu bevise for verden at han er den hamrende talentfulde kok, som JEG personligt godt vidste han var i forvejen! Han bestod sin eksamen med ros. Og så hed det jo jobsøgning.... han fik tilbudt mange forskellige stillinger og mange forskellige steder i landet... Fyn, Rømø, Skagen, Aalborg, Aarhus, Fyn igen (et andet sted).. ja hvor skulle vi mon ende henne? Vi har fra start af været fuldt ud forberedt på, at vi højst sandsynligt måtte rive vores midtjyske rødder op og begive os på eventyr et andet sted i landet.. Sætter lige et billede ind af prinsen, da han får overrakt sit svendebrev.... han blev iøvrigt også kåret som Klassens Kammerat, og fik i den forbindelse en dyr Mac kniv... flot, skat! <3


 • Oktober måned kom desværre også med en stor sorg. Min elskede farfar døde. Han sov stille og roligt ind, efter at have været sengeliggende flere dage og ukontaktbar en hel dag. Min kusine og min far sad begge ved ham da han døde. Så det skete på så god en måde det overhovedet kunne. Og jeg ved jo godt, at når jeg kigger rent professionelt på det via mit fag, så kan jeg sagtens se, at han ikke havde det godt længere. Han var blevet så dement til sidst, at han tydeligvis ikke havde det store ud af livet. Planen var også at han skulle på plejehjem, og de havde endda fået plads til ham. Men han nåede dog ikke at blive flyttet. Hvilket nok alligevel også var meget godt! For så døde han ikke et helt nyt og fremmed sted. Den 17. september var han blevet 90 år gammel. Og i forbindelse med hans død under en måned senere sagde min far til mig, at han tror farfar har levet det sidste stykke tid bare for at nå at blive 90. At hans krop ligesom først var klar til at give slip, da han blev 90 år. Måske han har ret... med hans død har jeg ikke længere nogen bedsteforældre tilbage. Min farmor døde i 2006, og både min morfar og mormor døde i 1998... Tak fordi du har været der for mig de sidste 25 år farfar! Håber du har det godt hvor end du er! Sætter lige et billede ind herunder fra da jeg var lille... det er min farfar ude i venstre side..


 • December måned bød på et nyt familiemedlem. Min halvstoresøster Sara fødte nemlig den 15. december min 3. nevø.... en rigtig lille charmetrold! Tillykke til hende, Niklas og storebrødrene Samuel og Zion med den lille ny :D


2012 byder forhåbentlig på en masse ting...
 • Den 27. januar slutter vores midtjyske eventyr, og vi starter et nyt eventyr, nyt kapitel, på Fyns jord.... vi flytter til en lille by, Flemløse, som ligger på Sydvestfyn mellem Glamsbjerg og Haarby. Og 1. marts starter Jens så op i sit nye job som kok på Gl. Brydegaard. Håber han bliver rigtig glad for at være der, og vil få nogle gode kollegaer.. :D
 • I marts måned bliver min lillesøster færdigudlært som konditor. Og til april skal hun ud at rejse og arbejde... på ubestemt tid (siger storesøsteren med grådkvalt stemme). Hun bliver ufattelig meget savnet! Hun betyder mere for mig end hun aner, og ved slet ikke hvad jeg skal gøre uden hende i bare nogenlunde overskuelig afstand. Men jeg ønsker det bedste for hende, og håber hun kommer ud og oplever en masse spændende - for så at vende tilbage til Danmark (selvfølgelig gerne FYN, hehe).
 • 2012 skulle også gerne være året jeg bliver uddannet som social og sundhedshjælper. Og går alt vel skulle jeg så gerne komme ind på uddannelsen til social og sundhedsassistent.
Hvad år 2012 ellers har at byde på må tiden vise....


Nå, jeg må til at slutte... har to hunde der venter med længsel på deres gåtur. Og så skal vi også have lavet maden... :D

RIGTIG GODT NYTÅR TIL ALLE DERUDE.... Håber I får en dejlig aften i selskab med nogen I holder af. Pas nu godt på hinanden!!!!

Over and OUT...

XX Thilde

2 kommentarer:

 1. Det er nogle rigtige store ting der er sket i dette år.

  Var en rigtig dejlig sølvbryllups-ferie, selvom det var surt at Jens ikke var med.

  Super flot at du er kommet igang med uddannelsen og at Jens har færdiggjort sin.


  Håber I bliver glade for jeres fynske eventyr.

  Vil komme til at savne jer, når jeg skal ud og arbejde i den store verden. Men din støtte betyder meget. Så må vi snakke længe over skype, så jeg kan høre om livet på Fyn.

  Knus og kram bette søs Line :)

  SvarSlet
 2. Søs: Ja der er sket meget faktisk! Både godt og skidt....
  Ja det var en god ferie på nær det at skulle undvære Jens!
  Mange tak og i lige måde! (:
  Knus og kram tilbage :D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...