I am aware that I am less than some people prefer me to be, but most people are unaware that I am so much more than what they see.

mandag den 10. december 2012

Dag 19: Kendte mennesker du ikke kan døje

Kender du ikke det, at du ser en eller anden kendt person på tv - i en film, et program eller måske en musikvideo, hvor du bare tænker "nej hvor virker han/hun dog bare som et møghamrende irriterende/træls menneske!"?? Sådan får jeg det i hvert fald, hver gang jeg skal se/høre på nogle bestemte kendte mennesker på tv. Jeg har udvalgt de fem personer, som jeg allermindst kan døje her:

Anna David
Armen hun er da så træls at se på, sådan en rigtig "se mig, hør mig, for jeg synes bare selv jeg er så lækker og fantastisk"-type. Argggghhhh :S


Rihanna
TRÆLS sangstemme, klæder sig som en luder og så er der bare alt for meget med hende overalt!


Lady Gaga
Fuldstændig talentløs "sangerinde", virkelig dårlige sange, og ser simpelthen så fucking falsk ud, at det er til at brække sig over (og hvordan hun stadig præsterer at være SÅ grim med alt det falskhed er da virkelig imponerende). Og præcis som med Rihanna er der også alt for meget med hende overalt!


Annette Heick
Hun er det, som jeg vil kalde en vaskeægte medieluder (i bedste Paris Hilton stil). Medvirker i et hav af programmer bare for at blive set. Og så er hun da virkelig træls at høre på, uhhh det er lige så jeg får kuldegysninger!


Johnny Depp
Synes seriøst ikke han har nogen som helst form for skuespiltalent, så jeg forsøger virkelig at gå langt uden om film med ham på rollelisten! Og så er han blevet sådan et eller andet ikon, som en helvedes masse piger falder i svime over - og jeg FATTER DET IKKE! Se dog på manden, han er da UGLY! :SHvad med dig? Hvilke kendte mennesker kan give dig myrekryb??

XX Thilde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...